-----object(Layout)#3 (15) { ["_topSchema":"Layout":private]=> int(1) ["_centerSchema":"Layout":private]=> string(1) "1" ["_id":"Layout":private]=> string(1) "1" ["_directory":"Layout":private]=> string(2) "01" ["_childDirectory":"Layout":private]=> NULL ["_fonts":"Layout":private]=> array(1) { [0]=> string(7) "Klavika" } ["_placeholder":"Layout":private]=> array(23) { ["lang_code"]=> string(5) "pl-PL" ["slogan"]=> string(0) "" ["fb"]=> string(0) "" ["content"]=> string(2700) " Wróć do listy

ANTOŚ I JEGO GOŚCIE...

10 lutego - trudno powiedzieć, ile czasu gościnny Antoś przespał w naszym Ośrodku. Jedno jest pewne - to jego Chrzest św. był głównym motywem rodzinnego spotkania w Popowie. Cieszymy się, że Antoś wspólnie z Rodzicami wybrał nasz Ośrodek. Mamy nadzieję na kolejne spotkania w tak sympatycznym gronie.
" ["menu"]=> string(1372) "" ["menufooter"]=> string(725) "" ["side"]=> string(0) "" ["slider"]=> string(0) "" ["social"]=> string(0) "" ["style"]=> string(3242) "" ["head"]=> string(80) "
" ["photo"]=> string(47) "Nazwa" ["footer"]=> string(1038) "" ["author"]=> string(80) "100firm" ["ads"]=> string(1523) "
Caritas Diecezji Płockiej
" ["logo"]=> string(104) " " ["languages"]=> string(0) "" ["wcag"]=> string(4) " " ["contactForm"]=> string(1514) "